Gua sha kampa

Tuotenro: 00001
€17,90
Varastossa
1
Tuotetiedot

Usein stressaantuneena ja kiireisessä arjessa voi olla ympäri kehoa kiristyksiä ja jumeja.Gua sha kampa rentouttaa mieltäsi ja auttaa poistamaan stressiä kokonaisvaltaisesti.


Harjamainen kampa on tehokas ja monipuolinen väline, jolla saat tehokkaasti rentoutettua mieltä ja kehoa.

  • Päänahan käsittely harjamaisella osalla lievittää stressiä ja poistaa kireyttä. Huomaat kuinka päässä verenkierto alkaa virtaamaan.
  • Lisäksi säännöllisellä gua shauksella on muitakin hyötyjä, kuten kasvojen alueiden lihasjännitykset rentoutuvat (erityisesti kulmakarvojen välissä oleva huoli¨ryppy¨) ja juonteet vähenevät.
  • Moni puree myös hampaita yhteen stressaantuneena tai narskuttaa hampaita yöllä. Purentalihasten gua shaus on auttanut monia saamaan helpotusta näistä ongelmista johtuviin särkyihin.
  • Ohjeiden mukainen gua shaus vaikuttaa myös positiivisesti lymfanestekiertoon, joka taas vaikuttaa nesteiden parempaan kiertoon.

Tarkat hoito-ohjeet tulevat gua sha kamman mukana. Emme suosittele tätä hoitoa kasvoille jos sinulla on tuoreita haavoja hoidettavalla alueella, tulehtunut akne tai ihotulehdus. Herkän ihon hoito tulee aloittaa pikkuhiljaa. Varmista aina sopiiko tämä hoitoväline sinulle jos olet yhtään epävarma asiasta.

Puhdistathan kamman joka kerta käytön jälkeen saippualla ja vedellä. Kuivaa kampa huolellisesti ja laita se säilöön paikkaan jossa ei ole vaarana, että se menee rikki. (kampa ei kestä kovalle tasolle tippumista)


Tämä gua sha väline on helppo keino sisällyttää kiireiseenkin arkeen sillä hoitoon ei mene kuin muutama minuutti päivässä.


Huomio. Kamman sävy vaihtelee, sillä se on luonnonkiveä. 

Jotkut kammat ovat vaaleita kun taas toiset ovat vihreitä.


Jos tilaat vain tämän tuotteen se postitetaan kirjatulla kirjeenä kotiin.
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Maksa turvallisesti verkkokauppaostokset Paytrailin kautta. 

Ota yhteyttä: info@ninamarlei.com

tai lähetä viesti 0403603707

© 2021 Nina Marlei 2824611-7 -Kaikki oikeudet pidätetään

Hämeentie 92, 00550 Helsinki (Ei noutomyymälää)

Tietosuojaseloste.