Palvelut ja tuotteet:

Palaudu ja voi hyvin työkirja (painettu versio)

Tuotenro: 00018
€37,89
Varastossa
1
Tuotetiedot
Brändi: Nina Marlei

Palaudu ja voi hyvin työkirjan avulla pääset ottamaan askelia kohti arkea jossa et enää jatkuvasti suorita arkea vaan elät sellaista arkea johon mahtuu enemmän rentoutta ja hyvää oloa.


Työkirjan aikana opit ymmärtämään sressitasapainon tärkeyden. Ei ole tarkoitus metsästää 100 % stressittömyyttä vaan on tarkoitus löytää kuormituksen ja palautumisen tasapaino, jotta ET uuvuta itseäsi täysin hektisen arjen pyörteissä!


Tämän työkirjan avuin luot arjestasi sellaisen, että sinun ei tarvitse kaatua sänkyyn töiden jälkeen keräilemään itseäsi vaan jaksamista jää myös vapaa-aikana SINULLE TÄRKEISIIN asioihin.


Kysyin kerran Instagramin kyselyssä kuinka moni nauttii arjesta ja kuinka moni odottaa vain vapaapäiviä. 80 % vastasivat, että odottavat vapaapäiviä! Tämän työkirjan avuin tulet nauttimaan arjestasi enemmän, eikä sinun tarvitse odottaa vain vapaapäiviä.


Olen itse opiskellut ja käyttänyt paljon rahaa opiskellessani kuormituksen hallintaa, stressin ja palautumisen tasapainoa. Lisäksi olen kokenut kaksi kertaa uupumuksen, joten uskallan väittää, että tässä työkirjassa on tiivis paketti asioita joiden avuit lähdet tekemään oikeasti muutoksia arkeesi.


Kirja ei ole tieteellinen teos, vaikka tietoa sisältääkin. Työkirja perustuu tehtäviin ja harjoituksiin, jotka olen itse henkilökohtaisesti kokenut toimiviksi itselläni ja asiakkaillani.


Kirja sisältää:

-Eri osioiden tehtäviä joiden avuin selkeytät arkeasi ja lähdet tekemään muutoksia. (kuormituksen arviointi, henkilökohtaiset arvot, oma ajankäyttö, stressinhallinta, palautuminen, unen tärkeys, rentoutuminen.)

- Selkeää helposti luettavaa tietoa.

- Isot A4 sivut joihin mahdut kirjoittamaan hyvin vastauksia ja ajatuksia.

- Sivuja 54 kpl.

- Työkirjan avuin saat arkeesi selkeyttä ja säästät energiaasi.

-12 kpl erilaista tehtävää ja harjoitusta, oman rennomman arjen työstämistä varten.

-Kun ostat tämän tekemäni omakustanteisesti painetun työkirjan autat minua myös samalla luomaan vieläkin parempaa sisältöä sinun hyvinvointiasi varten sosiaalisiin kanaviin.


Työkirja etenee järjevässä järjestyksessä osio osiolta eteenpäin, joten askeleiden ottaminen ja pysyvän muutoksen tekeminen on tehty sinulle mahdollisimman helpoksi.


Rentoutusharjoitukset löydät työkirjan lopusta. Niihin voit palata aina kun on tarve rauhoittua.


Oletko valmis ottamaan askeleita kohti parempaa kuormituksen hallintaa, joka tuo sinulle rentoutta ja hyvää olo lisää?


HUOMIO: Työkirja lähetetään sinulle, kun ennakkotilaus päättyy suoraan kotiin. Varmista, että osoite on varmasti oikea ennen tilausta.


Käytämme kotimaista Paytrail maksutapajärjestelmää. Voit maksaa ostoksen helposti verkkopankkitunnuksilla, kortilla, mobiilimaksamisen kautta tai osamaksulla. Kaikki vaihtoehdot näet, kun siirryt maksamaan ostosta.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten