top of page

Arjessa jaksamisen palvelut työssäkäyville naisille ja yrittäjille.

Meidän jokaisen hyvinvoinnin palaset koostuvat hieman eri asioista, jonka takia emme voi kaikki tehdä samoja asioita voidaksemme hyvin. Toki arjessa on usein peruspilareita, jotka tukee hyvinvointia, kuten monipuolinen ravitsemus, liikkuminen ja riittävä uni. Mutta hyvinvointi sisältää paljon muutakin ja siksi on tärkeä pysähtyä itsensä äärelle selvittää mikä on itselle tärkeää, mikä lisää omaa hyvinvointia ja auttaa jaksamaan.


Olen täällä inspiroimassa ja tukemassa sinua matkalla kohti mahdollisimman hyvää hyvinvointia, jotta jaksat arjessa ne pakolliset asiat, mutta myös välillä jotain muutakin.

Liity hyvinvoinnin sähköpostilistalle

Lähetän sähköpostilistalaisille viestejä, jotka auttavat jaksamaan työ()arjessa paremmin. Itsestä huolehtimista pienin teoin. Harjoituksia, tietoa ja inspiraatiota. Tervetuloa mukaan!

Liity hyvinvoinnin sähköpostilistalle 

Liityit onnistuneesti mukaan.

1:1 hyvinvointivalmennukset

Onko arkesi niin kiireistä ettei aikaa ja jaksamista jää muuhun, kun pakollisiin hoidettaviin asioihin?


Vaivaako stressivatsa tai kurkkua kuristava ahdistus? Onko viimeisestä liikuntakerrasta aivan liian kauan?Arki saattaa olla välillä haasteellista varsinkin jos se koostuu monista eri palasista. On työt, perhe, harrastukset ja paljon muita hoidettavia asioita. Illalla kaadutaan väsyneenä sänkyyn ja aamulla sama rumba alkaa uudelleen. 


Mutta, tiedätkö. Paras investointi elämäsi aikana on se, että luot itsellesi helppoja rutiineja ja välillä jotain suunnittelemattomiakin asioita, jotka tukevat hyvinvointiasi.


Ennaltaehkäisy auttaa säästämään rahojasi. Eikä säästö ole ainoastaan rahallinen. Kun huolehdit itsestäsi myös ympärillä olevat läheiset hyötyvät siitä, että voit hyvin. Lentokoneessa muistutetaan aina ennen koneen lähtöä: ¨muistathan laittaa ensiksi itsellesi happinaamarin ja vasta sitten vieressä olevalle.¨

Jos kiinnostuit yksilövalmennuksesta voit laittaa painikkeen kautta minulle viestiä. 
Kartoitan muutamalla kysymyksellä voinko mahdollisesti auttaa sinua. 

Viestin laittaminen minulle ei tietenkään velvoita sinua mihinkään.

1:1 hyvinvointivalmennukset räätälöidään sinun tarpeidesi mukaan. Joko Firstbeat mittauksen kanssa tai ilman. Hinta alkaen 190€ / kk.


 

Palaudu ja voi hyvin työkirja

Työkirjan avuin voit saada rohkeuden mitä tarvitset muutoksen tekemiseen, sekä tuen siihen, että asetat itsesi numero ykköseksi. Voit paremmin, kuin koskaan työssä, sekä vapaa ajalla.

Elämäsi ei ole työkirjan tehtyäsi enää pelkkää selviytymistä vaan paljon muutakin.

Seitsemän eri palautumisen osa-aluetta joiden avuin luot itsellesi hyvinvoivan arjen työelämässä.

bottom of page